Enviat per: Llidó | 28 Novembre 2009

Meridià Zero per la Divulgació de la Ciència es presenta amb la conferència “La religió de Darwin”, a càrrec de Martí Domínguez

El dijous 26 de novembre i al saló d’actes de la Casa de la Cultura de Xàbia se celebrà, amb una assistència de quasi un centenar de persones, la presentació pública de l’Associació Meridià Zero per la divulgació  de la Ciència.

L’ associació pretén fomentar el debat al voltant de problemes científics de rellevància social. En concret, persegueix que els ciutadans coneguen algunes qüestions que la ciència intenta resoldre, s’acosten a les solucions que s’aporten – si és que n’hi ha – i, també, que els científics sàpiguen quines són les preocupacions de la societat i els seus interessos. Per això, l’associació vol organitzar cursos, visites, xerrades, bar de ciències, projecció de cine de temàtica científica, etc.

Com a primer acte, el professor de la Universitat de València Martí Domínguez impartí una conferència sobre “La religió de Darwin” per tal de commemorar el dos-cents aniversari del naixement del naturalista anglés i el cent cinquanta aniversari de la publicació de “L’origen de les espècies”.

Cal dir que els pobles que estem lluny de les ciutats no disposem de tantes fonts d’informació. Meridià Zero ens ofereix l’oportunitat d’acostar la ciència a la nostra comarca de la Marina Alta. Aprofitem-ho!

Anuncis

Categories

%d bloggers like this: