Enviat per: Llidó | 7 Desembre 2009

Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València

Antiga Facultat de Ciències. Ara, seu del Rectorat de la Universitat de València

La Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València s’ha creat per “promoure activitats docents, investigadores i de difusió pública del coneixement científic entre la ciutadania”. Amb les diferents activitats es pretén de promoure la participació del públic en el coneixement científic a fi d’aconseguir que la població valore la ciència, que participe en el pensament científic, entenga els seus principals conceptes i adopte una determinada actitut davant ella.

Du a terme accions tan diferents com ara exposicions, documentals, audiovisuals, col·loquis, conferències, taules rodones, activitats per a joves estudiants de secundària i batxiller, convocatòries de premis, en conclusió, qualsevol activitat que tinga com a conseqüència obrir camins a la difusió de la cultura científica.

És interessant el “recull de premsa”. Si vols rebre informació – a la teua adreça electrònica – de les activitats de la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, visita “rebre informació”.

Anuncis

Categories

%d bloggers like this: