Enviat per: Llidó | 15 Mai 2014

Expociència 2014: el dissabte 24 de maig de 2014

El pròxim dissabte 24 de maig, de 10 a 14 hores, se celebra la sisena jornada de portes obertes del Parc Científic de la Universitat de València, EXPOCIÈNCIA 2014, una festa amb més de 60 activitats lúdiques i divulgatives al voltant de la ciència i de la innovació que rep cada any la visita de milers de ciutadans.

EXPOCIÈNCIA 2014 va dirigida al professorat d’ensenyament no universitari, a les seues famílies i als estudiants en general, a fi de descobrir de prop la ciència que es fa a la Universitat de València i també al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) a la Comunitat Valenciana.

EXPOCIÈNCIA s’ha consolidat com una cita clau a fi de conèixer, en un ambient lúdic i relaxat, les instal·lacions científiques i empresarials del Parc Científic de la Universitat de València. De fet, hi ha activitats preparades per a públics de totes les edats, des d’experiments i tallers de divulgació de la ciència fins a actuacions i atraccions dirigides als més menuts. La jornada compta amb el suport de la FECYT i del Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Trobareu la programació i els detalls al web www.expociencia.org, i estareu al corrent de tota l’actualitat a https://www.facebook.com/expociencia.pcuv. Podeu fer-vos una idea del què és EXPOCIÈNCIA 2014 en aquest vídeo (http://mediauni.uv.es/3837va) o realitzar qualsevol consulta al telèfon 963 543 058.

El Parc Científic de la Universitat de València es troba al Campus de Burjassot-Paterna, just darrere dels edificis de Canal 9. Té connexió directa des de la ciutat de València a través de la línia 4 de tramvia (parades TVV i Santa Gemma).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: