Enviat per: Llidó | 2 Octubre 2014

Fernando Sapiña i Anabel Terraes, professors de la Universitat de València, faran un taller sobre “La ciència de la xocolata”

TALLER

“LA CIÈNCIA DE LA XOCOLATA”

 

DATA: El dimecres 22 d’octubre de 2014

LLOC: IES Nº 1 – Xàbia

HORA: 17 h

FERNANDO SAPIÑA I ANABEL TERRAES

Institut de Ciència dels Materials, Parc Científic i Departament de Química Inorgànica

Universitat de València

 

Pràcticament a tothom li agrada la xocolata. Tenim múltiples varietats: xocolata negra, xocolata amb llet, xocolata amb ametles, xocolata farcida amb crema catalana,… És la matèria primera fonamental dels bombons, i els seus usos culinaris en rebosteria són múltiples. Aquest interès quasi unànime que, en alguns casos, pot considerar-se una passió, converteix la xocolata en un instrument ideal per a parlar de ciències, de ciències naturals i socials, i d’humanitats. Perquè, en un discurs científic sobre la xocolata s’entremesclen la biologia, la química i la ciència de materials amb la geografia, l’arqueologia i la història.

 

Inscripcions al taller

L’activitat està limitada a 30 assistents.

Per a inscriure’s cal enviar un correu a Josep Lluís Doménech, joseplluisd@gmail.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: